Werkwijzen

Regressie-, Reïncarnatie- en Hypnotherapie en Innerlijk-Kind werk

Vanuit een hulpvraag of probleem in het heden, gaan we terug in de tijd tot een moment waarop er iets gebeurde wat invloed heeft op je huidige leven. Het kan een klein incident zijn of een trauma, meestal ben je dat niet bewust hoe het doorwerkt in het nu. Door bij die oorzaak te komen krijg je inzicht en kun je dingen verwerken van het verleden die je nu nog in de weg zitten.

Soms ga je daarbij nog verder terug in de tijd en kom je in een vorig leven. Het gaat er daarbij niet om of je in reïncarnatie gelooft, de beelden die naar boven komen kunnen je helpen bij het oplossen van de hulpvraag. Het serieus nemen en uitwerken kan je helpen in de huidige realiteit.

Bij het Innerlijk-Kind werk gaat het om helen en integreren van delen van jezelf die in je jeugd verwond zijn geraakt. Vaak ben je dat niet bewust, kon het nog niet gevoeld worden, maar kom je situaties tegen waarin er een verwond kind-deel naar boven komt. Dat maakt je vaak onzeker, klein en machteloos. Dit uit te werken en helen geeft je kracht en zelfvertrouwen, je welkom voelen en plezier in het leven en jezelf.

Shamanisme en Healing

Hierbij werken we met energie waarbij het lichaam gestimuleerd wordt weer in balans te komen. Blokkades worden opgeheven en de energie die helend werkt kan weer doorstromen. Spanningen worden afgevoerd wat helpt in het proces om actief aan jezelf te kunnen werken. Dit kan vanuit vele werkwijzen die we door jaren heen ontwikkeld hebben.

Ingewijd op het Shamanistische pad van Healing maakt het belangrijk hiermee te werken als een zeer effectieve en krachtige aanvulling. Contact met de natuur, de elementen, dieren, planten, de windrichtingen en “Spirits”, Moeder Aarde en de cirkel van het leven het Medicijnwiel. Herstellen van heelheid, balans, en levensblijheid. Meer in je kracht komen, in contact met wie je in wezen bent. De Shamanendrum brengt je in andere bewustzijnslagen waar je problemen beter kunt overzien en oplossen. En brengt je weer veilig terug in het hier en nu, met beide benen op de aarde.

Life Between Lives, LBL ofwel Spirituele Regressie.
Hierbij werken we in het bestaan tussen de levens in. Ontmoeting met je eigen Ziel en met de Zielenwereld. Diep innerlijk ervaren van je verbondenheid. Toegang tot andere gebieden, informatie die diepe inzichten geeft en de manier waarop je in de wereld staat verandert. Zingeving in leven, antwoord op levensvragen. Kijk hiervoor op de aparte pagina.

Relatie therapie of coaching

Hierbij hebben we een vorm ontwikkeld vanuit o.a. eigen ervaringen, trainingen en opleidingen uit diverse richtingen die heel intens en werkzaam is. In één of meerdere sessies krijgen beide partners binnen hun relatie meer inzichten en mogelijkheden om patronen te doorbreken en te veranderen. Dat maakt verdere groei en verdieping van de relatie weer mogelijk.

Voice Dialogue en Familie opstellingen

Door je bewust te worden van de verschillende innerlijke stemmen in jezelf, de dialoog hiermee aan te gaan kun je op een speelse en diepgaande manier patronen doorbreken. Je leert jezelf beter kennen en het geeft een verdieping in de relaties met andere mensen. Bij familie opstellingen kijken we naar jouw plek binnen de familie of werksituatie. Wat heb je overgenomen van anderen binnen dit geheel, welke schakels ontbreken hierin? Duidelijkheid krijgen, inzicht en verheldering kan helend en probleemoplossend werken. Ervaren dat je deel bent van het Grote Geheel waarin alles verbonden is en effect heeft op elkaar.

Het Kind helen via de Ouder

Hierbij is het kind zelf niet aanwezig maar werken we op zielsniveau met het kind. Dat is mogelijk door de energetische verbinding die er tussen de ouder of grootouder en het kind is. Het is verrassend te zien hoeveel informatie over de oorzaak en mogelijke oplossingen voor heling van het kind we ontvangen vanuit het onderbewustzijn.

Deze vormen van therapie, coaching en begeleiding gaan uit van de eigen verantwoordelijkheid, motivatie en zelfwerkzaamheid van de cliënt. Ze zijn gericht op het inzicht krijgen in het eigen proces en het oplossen van de oorzaak. Zowel bij lichamelijke, mentale als emotionele problemen kunnen deze vormen van werken zeer zinvol zijn.