Mannencirkel ‘Het Raadsvuur’

Bijzonder om elkaar een keer per maand te ontmoeten op die donderdagavond. Te delen over wat jou als man als mens bezig houdt. Te ontdekken dat je echt anders in het leven kan gaan staan door andere en nieuwe inzichten.


Op een shamanistische en spirituele wijze kijken  we naar onszelf en naar de wereld waarin we leven. Hoe we met alles verbonden kunnen zijn, hoe je als het ware midden in het wiel, het wiel van het leven, van jouw leven kan gaan staan.

Deze zomer was af en toe erg warm, maar bijzonder waren de momenten van stilte in en rond de Tipi, veel jonge vogels waren in de tuin dus naast stilte veel levendigheid.

In het begin van de herfst op 26 september ontmoeten we elkaar weer. In september en oktober zijn we rond het vuur in de Tipi. In november en in de winter zijn we in de fijne ruimte binnen in ‘de Adelaar’

Terwijl “Het Raadsvuur” in de winter met elkaar deelt maar ook luistert naar muziek en soms beweegt, zingt en trommelt, ligt de Tipi te wachten op de lente. In april wordt de Tipi opgezet en zijn we daar, ook in mei en juni buiten rond het vuur.

Ook de stenencirkel Het Medicijnwiel heeft aandacht nodig, de plek waar stilte en wijsheid ervaren wordt, zo vlak naast de Tipi.

Buiten knot ik in de winter de wilgen en verzorg ik de tuin. Soms graag ook met wat hulp.

Lees ook de uitnodiging voor de mannencirkel


De komende data van Het Raadsvuur zijn