Mannencirkel ‘Het Raadsvuur’

Bijzonder om elkaar een keer per maand te ontmoeten op die donderdagavond. Te delen over wat jou als man als mens bezig houdt. Te ontdekken dat je echt anders in het leven kan gaan staan door andere en nieuwe inzichten.


Op een shamanistische en spirituele wijze kijken  we naar onszelf en naar de wereld waarin we leven. Hoe we met alles verbonden kunnen zijn, hoe je als het ware midden in het wiel, het wiel van het leven, van jouw leven kan gaan staan.

Afgelopen winterdagen waren bijzonder mooi hier met het witte land bij een opkomende zon. Veel ganzen die overvliegen met hun geluid hun roep naar elkaar toe, in hun wereld.

Terwijl “Het Raadsvuur” in de winter met elkaar deelt maar ook luistert naar muziek en soms beweegt, zingt en trommelt, ligt de Tipi te wachten op de lente. In april wordt de Tipi opgezet en zijn we daar, ook in mei en juni buiten rond het vuur.

Ook de stenencirkel Het Medicijnwiel heeft aandacht nodig, de plek waar stilte en wijsheid ervaren wordt, zo vlak naast de Tipi.

Buiten knot ik nu in de winter de wilgen en verzorg ik de tuin. Soms graag ook met wat hulp.


De komende data van Het Raadsvuur zijn

26 september, 24 oktober, 21 november, 19 december 2019, 16 januari, 13 februari, 12 maart, 9 april, 7 mei en 4 juni 2020