Uitnodiging voor “het Raadsvuur”

September-Oktober-2019

Hallo Mannen,

Ik nodig ik je uit om naar onze cirkel voor mannen te komen, Het Raadsvuur. Elkaar eerst ontmoetend in de cirkel rond het vuur en later dit jaar weer naar binnen, in de magie van de Adelaar. Delend, luisterend, vertellend over dat wat jou, ons bezig houdt. Wat verteld en gehoord wil worden. Alles wat “Het Leven”, jouw leven laat zien in welke vorm dan ook. Verwevend met de magie van Sjamanisme, kennis en wijsheid van Het Oude Volk, ook nuchter logisch begrepen. Begrippen zijn; sjamanisme, drum, medicijnwiel, Inca, Voorouders, Het Oude Volk, natuurbeleving, Findhorn, dieren, meditatie, kundalini, levensenergie en sexualiteit, relaties, etc. 

Zoals vaak liep ik een paar dagen geleden door de tuin en kijk ik aansdachtig rond. Plotseling lag op mijn pad een net gedode duif met bloederig opengescheurde borstkas. Een wesp en een paar dikke vliegen zaten te genieten van een verse maaltijd. Buizerd was gevlogen, waarschijnlijk omdat ik hem stoorde bij ‘zijn maaltijd’. Verder lopend kwam ik op de plek waar duif zorgvuldig door Buizerd geplukt was, later heeft hij haar opgehaald om verder te leven.

Veel inzichten zijn uit de natuur te leren, het is mooi hierover te filosoferen en verbindingen te maken naar ons gewone dagelijkse leven. 

Afgelopen zomer stond de Tipi bescheiden in de tuin op zijn plek, zij leek wel teruggetrokken door de warmte van deze zomer. Zij heeft me nu opnieuw uitgenodigd om te komen. Daar binnen in de sfeer, de omhulling voelend,  thuis van niet weg geweest.

Ik denk aan jullie mannen, aan ons, aan het delen, het zoeken naar. Het lijkt weer aan de tijd om samen te komen en opnieuw op pad te gaan, een pad van inzicht en vrede, ieder met zijn eigen vragen, zijn eigen weg.

Opnieuw roept Uil, zijn geluid klinkt wat klagend en vragend door de nacht. Een mysterie vraagt om aandacht.

Ja mannen het is zover in deze dagen van september en oktober, de warmte van de zomer voorzichtig met zich nog meedragend.

Begrippen zijn; sjamanisme, drum, medicijnwiel, Inca, Voorouders, Het Oude Volk, natuurbeleving, Findhorn, dieren, meditatie, kundalini, levensenergie en sexualiteit, relaties, etc. 

In het hier en nu en in de toekomst met de vele veranderingen die in stroomversnelling plaatsvinden.

Wij komen zoals vertrouwd maandelijks op donderdagavond bij elkaar.

We beginnen om 19:30 en 22:00 uur sluiten we af.

De kosten voor Het Raadsvuur

Neem contact met me op voor informatie, overleg en aanmelden.antoon@wavuluaa.nl of 0616499660  zie ook www.wavuluaa.nl

Ik heet je welkom,

Antoon Philipoom