Bij healing werken we met energie waarbij het eigen lichaam gestimuleerd wordt weer in balans te komen. Blokkades worden opgeheven en de energie die helend werkt kan weer doorstromen naar alle organen en lichaamsdelen, wat zuivert en reinigt op diep niveau. Spanningen kunnen worden afgevoerd, wat helpt in het proces om zelf actief aan jezelf te willen en kunnen werken. Je kunt hierbij de oorzaak ontdekken van die blokkades en deze uit te werken, op te lossen, te helen.

Healing kan op veel verschillende manieren. In de loop van jaren hebben wij vanuit veel verschillende methoden datgene geïntegreerd in onze manier van werken wat zinvol en effectief blijkt. Het werken hiermee kan d.m.v. massage in direct contact met het lichaam, met 'hot stones', Quantum-touch of ook in de aura, boven het lichaam, met kristallen, kleuren en klanken die inwerken op de chakra's, het energiesysteem en op je fysieke lichaam.
Ook de bijzondere resonantie van een op het klankgrid afgestemde klankschaal werkt zeer krachtig helend, zo ook de klanken van de shamanendrum.

Daarnaast maken we hierbij gebruik van hele oude principes die hun kwaliteit hebben bewezen, in deze tijd geplaatst blijkt dat zeer effectief. Vanuit versachillende delen van de wereld, o.a. de Inka's, uit Amerika, maar ook Europa zijn veel mooie methoden bewaard gebleven en verwerkt tot zeer bruikbare werkwijzen.