Life Between Lives Hypnotherapy ofwel Spirituele Regressie, waarbij we werken in het bestaan tussen de levens in. Een ontmoeting met je eigen Ziel en met de zielenwereld. Een diep innerlijk ervaren van je verbondenheid met het Grote Geheel. We krijgen toegang tot andere gebieden, informatie die diepe inzichten geeft en de manier waarop je in de wereld staat verandert. Antwoorden op belangrijke levensvragen, zingeving in leven.

Herken je deze vragen:

Waarom ben ik hier op Aarde, op deze plek en in deze situatie?
Is er angst voor de dood? Is er leven na de dood? Is de dood het einde van ons eigen ik?
Waarom heb ik dit specifieke lichaam?
Welke reis maakt onze ziel na het sterven?
Hoe krijg ik inzicht in patronen en verstrikkingen?
Wat kan ik leren uit vorige levens?

In de laatste jaren hebben we ruimschoots kunnen horen over bijna-dood ervaringen. Mensen vertellen hierbij over het zien van een lange tunnel met helder licht, waarna er ontmoetingen zijn met andere zielen.

Als Therapie of Coaching of Zoektocht

Wanneer je vaker aan jezelf gewerkt hebt en er geen behoefte aan therapie is, kan het wel zijn dat er bepaalde levensvragen zijn die je bezig houden. Op zoek naar antwoorden die je op een reguliere wijze niet kunt vinden.

Deze vorm van werken biedt de mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met je eigen ziel, deze echt te ervaren en integreren. Het geeft je de mogelijkheid van een enorme sprong in je bewustzijn en je kunt de diepe innerlijke verbondenheid met Het Grote Geheel echt zelf ervaren. Er komt een tussenbalans in het Leven Nu.

De grootste angst voor de dood zijn vaak gedachten van het niets dat de dood brengt en ons scheidt van familie en dierbaren. Als de dood het einde van alles zou betekenen, zou het leven minder zinvol lijken.
Er zijn krachten in ons die het gevoel geven van een hiernamaals en een verbinding met een hogere macht en zelfs een eeuwige ziel.

De Reis van de Ziel

Om op reis te kunnen, gaan we in een diepe ontspanning. Hierdoor kom je in een andere of meditatieve bewustzijnsstaat, die verder gaat dan bij de normale regressietherapie. Hiervoor zijn verschillende methoden mogelijk, zoals via de stem van de therapeut, d.m.v. visualisatie, met behulp van klanken zoals het hartritme van de drum of klankschalen. Ook wanneer je weinig ervaring hebt met deze werkwijze, zul je verrast zijn hoe snel je meegenomen kunt worden in deze trancereis.

Het gaat hierbij om een reis naar de zielenwereld die we maken, naar een gebied tussen de levens in. Hierbij maken we de verbinding met de ziel. Tijdens deze reis kun je een diep gevoel van liefde en thuiskomen ervaren. Door je te concentreren op de vragen in het huidige leven, neem je ze mee op deze reis. Deze manier van werken in de zielenwereld, geeft toegang tot andere bewustzijnslagen. Er komt nieuwe informatie met diepe inzichten, waardoor de manier waarop je in de wereld staat verandert.

De tijd

De tijd die we nodig hebben voor een volledige LBL sessie ligt tussen de 3 en 4 uur. Deze tijd is nodig om voldoende informatie te verkrijgen, goed te kunnen afronden en terug te komen in het hier en nu. Dit staat los van de tijd die we nodig hebben voor het voorbereidende werk van intake met hypno- en regressie van ongeveer 2 uur.  Het is hierbij belangrijk je te realiseren dat tijdens deze sessie het tijdsbesef verandert.

Voorbereiding

Om een LBL sessie te kunnen ondergaan, is het belangrijk voldoende inzicht te hebben in het eigen proces, dat betekent dat je aan jezelf hebt gewerkt. Wanneer je geen ervaring hebt met regressie-, reïncarnatie- of hypnotherapie is het nodig dit eerst te ondergaan. Door dit voorwerk eerst te doen krijgen we inzicht in hoe je reageert op deze technieken. Dit vormt de basis die nodig is voor de langere en diepere LBL.

Michael Newton

Deze vorm van Spirituele Regressie is een bijzondere ontwikkeling binnen de regressie-, reïncarnatie- en hypnotherapie. Deze methode komt uit de V.S. en is ontwikkeld door dr. Michael Newton. Hij heeft meer dan 30 jaar onderzoek gedaan onder ruim 7000 cliënten naar hun zielservaringen in de periode tussen de fysieke incarnaties. De informatie die uit alle regressies naar voren komt vertoont veel overeenkomsten, ongeacht verschillen in achtergrond, religieuze overtuigingen, cultuur of ras.

Michael Newton heeft een brug heeft weten te slaan van het aardse niveau naar het zielenniveau in deze tijd. Hiermee is het ervaren van deze dimensie binnen ieders bereik gekomen. Als LBL therapeut ben ik persoonlijk getraind door Michael Newton en zijn staf, en heb bij verschillende internationale trainingen van de TNI geassisteerd.

Wat is Spirituele Regressie:

Life Between Lives wordt ook wel Spirituele Regressie therapie of integratie genoemd en is afgekort bekend als LBL. Hierbij werken we in het bestaan tussen de levens in. Er vindt een ontmoeting plaats met je eigen Ziel en met de zielenwereld. Dit geeft een diep innerlijk ervaren dat je verbonden bent met het Grote Geheel. Je krijgt toegang tot andere gebieden, informatie die diepe inzichten geeft en de manier waarop je in het leven staat verandert. Het gevolg is: meer zingeving in leven. Hierdoor ontwaakt het innerlijk weten dat je een onsterfelijke identiteit hebt.

Werkwijze

In een spirituele regressie maak je vanuit een diepe ontspanning verbinding met je ziel, dat deel van jezelf dat blijft bestaan door levens heen en weet wat de reden is van je bestaan. Je kunt op deze manier in contact komen met je levensplan en uitdagingen voor dit leven. Er komen o.a. inzichten over de ervaringen en ontmoetingen die je hebt in dit leven. Aan de hand van gerichte vragen ga je in een spirituele regressie op zoek naar antwoorden. Je raakt hierdoor meer afgestemd op jezelf en de wereld om je heen. Deze vorm van werken gaat uit van de eigen verantwoordelijkheid, motivatie en zelfwerkzaamheid van de cliënt.

Beroepsvereniging

Als gecertificeerd LBL therapeut, ben ik aangesloten bij de internationale TNI; The Michael Newton Institute for Life Between Lives Hypnotherapy: www.newtoninstitute.org Dit betekent zinvolle contacten met collega's, op internationaal niveau, belangrijke uitwisseling, erkenning en kwaliteitswaarborg.

Kennismaking

Als je als je meer informatie wilt of als je een afspraak wilt maken, dan kun je bellen of schrijven naar Elisabeth Boonzaaijer, 030 6011016 , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt ook kijken op onze website: www.lifebetweenlivesnl.eu