Regressietherapie

Regressietherapie is een overkoepelende naam voor diverse therapie vormen die uitgaan van een probleem of hulpvraag in het heden. Met deze vorm van therapie gaan we terug in de tijd tot een punt, een moment waarop er iets mis ging. De oorzaak kan een kleine aanleiding zijn of een trauma. Vaak ben je je dat niet bewust. Een belangrijk doel van de therapie is bij de oorzaak te komen, de daarmee samenhangende emoties beleven zonder daarin te blijven hangen of erin te verdwijnen, inzicht krijgen en de blokkades kunnen opheffen, echt loslaten. Hierdoor komt er weer meer ruimte en kan er meer levensblijheid, vrijheid en ontspanning worden ervaren.

Lees meer...Regressietherapie

Reïncarnatietherapie

Wanneer je met Regressie therapie terug gaat in de tijd en je komt verder terug, voorbij dit leven, dan spreken we over Reïncarnatie therapie. Je gaat dan verder terug in de tijd, tot in vorige levens. Het gaat er daarbij niet om of je in reïncarnatie gelooft, de beelden die naar boven komen kunnen helpen bij het oplossen van het probleem. Het feit dat je zo ver terug gaat in de tijd betekent dat je voor de oorzaak van je hulpvraag daar kennelijk heen moet. We volgen dat proces nauwkeurig als begeleider, therapeut en houden de draad vast zodat je na afloop weer veilig en stevig terug komt in het heden en er dan mee verder kunt.

Lees meer...Reïncarnatietherapie

Coaching of Supervisie

Heb je behoefte aan begeleiding in een vorm waarbij we samen kijken hoe je beter kunt functioneren en effectiever kunt werken in je huidige of toekomstige situatie? Ben je bezig met het opstarten van een eigen bedrijf of werk je al langer voor jezelf maar zoek je wat ondersteuning en advies?

Lees meer...Coaching of Supervisie

Innerlijk Kindwerk

Het je bewust worden, ervaren, helen en integreren van delen van jezelf die in je jeugd verwond zijn geraakt en nog niet gevoeld konden worden. Meestal ben je je dat niet zo bewust maar zijn er in je reacties momenten dat je in een "kinddeel" schiet. Je kunt je dan onzeker, machteloos of klein, niet gehoord of gezien voelen.

Lees meer...Innerlijk Kindwerk

EMDR

Dit kan een doeltreffende methode zijn bij emotionele problemen, en kan bijdragen tot een snellere verwerking van traumatische ervaringen. EMDR kan zeer effectief gebruikt worden als aanvulling en ondersteuning van de andere manieren van werken.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten