Ons Centrum "Wavuluaa"

Wavuluaa is een Shamanistisch Therapeutisch Centrum waarin wij zowel individueel als met kleine groepen werken voor groei, heling, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. Hierbij maken we gebruik van diverse therapie en begeleidingsvormen. Graag verbinden wij het werken met mensen met de natuur waar dat mogelijk en zinvol is.
Wij wonen en werken hier op het 'Eiland van Schalkwijk' dicht bij Houten; sinds 1982 op een rustige plek in de weidsheid van het land, in de beslotenheid van de wilgen. Je kunt er de zon zien opkomen over het vlakke land en weer zien ondergaan. Langzaam is het uitgegroeid tot een bijzondere plek. De bomen en al het groen rondom is in de loop der jaren gegroeid en geeft een intimiteit en beschutting. Vele dieren zoals een grote verscheidenheid aan vogels, hazen, egels, kikkers, vlinders, libellen en allerlei insecten vinden hier hun thuis. Ook vele soorten paddestoelen groeien op oude stammen.

Daarnaast hebben wij ook een Winkeltje met hele mooie en bijzondere dingen, als aanvulling op datgene waar we mee werken.
De naam Wavuluaa is ontstaan vanuit het contact met de vier elementen, die vanuit Shamanisme gezien verbonden zijn met de windrichtingen. De naam is samen gevoegd vanvanuit: Water van Vuur en Lucht van Aarde.
Aan huis hebben wij fijne praktijkruimtes waar we zowel individueel als met kleine groepen werken. In de tuin zijn mooie plekken, open en besloten om met elkaar te kunnen werken, te mediteren en echte stilte te kunnen ervaren. Verder zijn er een Tipi en een Medicijnwiel.
Wij Elisabeth Boonzaaijer en Antoon Philipoom, beiden met ons eigen verhaal. Gevoed door contact met de natuur, met mensen, bomen, planten, dieren en de stilte.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten