Hier vind je een overzicht van de data en prijzen van de verschillende activiteiten. Doe mee, stap in, vraag of er nog plaats is! Het cursusgeld wordt naar rato berekend als je later instapt.

Door middel van Life Between Lives regressie een reis maken naar de Zielenwereld, het bestaan tussen de levens in. Coaching op je weg in het leven met vragen als zingeving vanuit de ziel te onderzoeken.
Hoe kun je ervaren dat er meer is?
Het geeft je kans toegang tot het tussenbestaan te krijgen en antwoorden te vinden op levensvragen.

Een studiedag waarin je enig inzicht krijgt hoe zo'n zielenreis in zijn werk gaat.
We vertellen je iets over de oorsprong van deze methode en de cyclus van de ziel. Tijdens deze dag word je meegenomen op een innerlijke reis, vanwaaruit je zelf een ervaring met de Zielenwereld kunt hebben. Het verbinden van weten en ervaren in het kader van zingeving. Er zal een mogelijkheid tot uitwisseling van ervaringen zijn, vragen die opkomen kunnen beantwoord worden.

Wanneer je geïnteresseerd bent in het leven tussen levens in, ben je welkom deel te nemen om op deze manier daar zelf iets van te ervaren. Ben je zelf werkzaam als ervaren regressie- of hypnotherapeut, is LBL regressie een waardevolle aanvulling zowel voor jezelf als voor het werken met cliënten.
Je krijgt bij het volgen van deze lezing een uitgebreide reader en certificaat van deelname.

Heb je belangstelling voor deze studiedag, neem dan contact op met Elisabeth Boonzaaijer

Tussentijdse instap is mogelijk in de meeste groepen na overleg, we passen de prijs aan.

Lokatie: Centrum Wavuluaa, Achterdijk 9-B, 3998 NE, Schalkwijk Betaling: ASN Bank: IBAN NL95 ASNB 0707 237 122 op naam van E.Boonzaaijer of A.J.Philipoom te Schalkwijk Aanmelding: via tel: 030 6011016 mobiel: Elisabeth 06 16801830 en/of Antoon 06 16499660

Hout en guts
Doen
 
Trommel
Beleven
 

Centrum WavuluaaEen speciale plek

We nodigen je uit op deze speciale plek, midden tussen de weilanden, de knotwilgen en de veldbloemen. Om tot jezelf te komen, te beleven met anderen of gewoon iets leuks te doen.

lees meer over Centrum Wavuluaa

...