Hier vind je een overzicht van de data en prijzen van de verschillende activiteiten. Doe mee, stap in, vraag of er nog plaats is! Het cursusgeld wordt naar rato berekend als je later instapt.

Wat is jouw droom, je bezieling? Wil je opnieuw in contact komen met dat wat jij werkelijk wilt in jouw leven? Wil je meer levenskracht, blijheid en energie voelen stromen? In je vrouwelijke kracht komen en blijven, in liefde en plezier? Wat kom je tegen daarin, wat houdt jou tegen?
Welke thema's zijn voor jou belangrijk, spelen een rol in jouw leven? Door te delen met anderen in een kleine besloten groep over thema's die jou bezig houden kun je hieraan werken.


We starten opnieuw een cirkel van vrouwen, het is nu de tijd om samen te komen. Het is mooi om te zien en ervaren wat we van en aan elkaar kunnen leren. Door het leven doen we ervaringen op die voor elk van ons verschillend zijn en toch vaak zo herkenbaar.
Vele thema's kunnen aan bod komen zoals: vrijheid en verbinding, relaties of ontbreken ervan, intimiteit, je eigen vrouw zijn, loslaten, leven en sterven, levensfasen, maantijd de bestemming van de ziel, plezier en werk. Het vrouw zijn voelen en ervaren, er anders mee omgaan, de eenheid in jezelf hervinden. Het is mooi om te zien hoe anderen de fakkel hebben overgenomen en het zich heeft uitgespreid en ontwikkeld. Te zien hoe vrouwen met elkaar verder gaan op deze bijzondere weg van leren met en aan elkaar.
Van voorjaar tot herfst rond het vuur in de Tipi, in wintertijd binnen in de warmte van de Adelaar. Meer inzicht krijgen o.a. door contact met de 'Creator' of 'Groot Mysterie', met 'Moeder Aarde', de 13 'Clanmoeders' en de 'Godinnen'. Leren van de lessen uit oude culturen, geplaatst in het heden, kunnen ons veel laten zien en begrijpen met verhalen en rituelen. In contact met de kracht van de Maan waarmee we als vrouw van nature verbonden zijn. Het trekken van een kaart, Meditatie en Visualisaties, Dans & Beweging, Klanken van Shamanendrum en Ratels, Native Fluit en Zingen van mooie Songs.

Tussentijdse instap is mogelijk in de meeste groepen na overleg, we passen de prijs aan.

Lokatie: Centrum Wavuluaa, Achterdijk 9-B, 3998 NE, Schalkwijk Betaling: ASN Bank: IBAN NL95 ASNB 0707 237 122 op naam van E.Boonzaaijer of A.J.Philipoom te Schalkwijk Aanmelding: via tel: 030 6011016 mobiel: Elisabeth 06 16801830 en/of Antoon 06 16499660

Hout en guts
Doen
 
Trommel
Beleven
 

Centrum WavuluaaEen speciale plek

We nodigen je uit op deze speciale plek, midden tussen de weilanden, de knotwilgen en de veldbloemen. Om tot jezelf te komen, te beleven met anderen of gewoon iets leuks te doen.

lees meer over Centrum Wavuluaa

...