Hier vind je een overzicht van de data en prijzen van de verschillende activiteiten. Doe mee, stap in, vraag of er nog plaats is! Het cursusgeld wordt naar rato berekend als je later instapt.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze Meditatie & Klank cirkel. De programma's voor deze avonden zijn heel gevarieerd, we zullen met elkaar delen in een bijzondere energie, een Shamanic Journey ervaren, samen drummen en onze stem te laten klinken. Elkaar steunen, luisteren en ontspanen.

Contact maken met wie je werkelijk bent. Je eigen klank ontdekken, de stem van je Ziel vinden, je bevrijden.Tot rust komen, tot leven gewekt worden. De resonantie voelen in je lichaam van de drum, de trilling van een klankschaal, je stem leren gebruiken in stemexpressie, songs en intuïtieve uitingen en met Shamanen drums. Een prettige manier van meditatie die diep helend en harmoniserend werkt.

Delen met elkaar van de ervaringen in de veiligheid van een besloten groep.

Meditatie in stilte en ontspanning of met klanken, muziek en in beweging met een actieve meditatie of oefening. Een visualisatie of trance reis met de Shamanendrum, die je meeneemt naar andere realiteiten. Ervaren wat het hartritme van de drum met je doet, ermee spelen, communiceren zonder woorden, elkaar op een andere manier bereiken. Wat brengt de resonantie van verschillende klanken teweeg in jou. Je eigen stem laten klinken en bevrijden!

In een heel afwisselend programma laten we verschillende vormen aan bod komen, waarbij we intunen op het moment en de groep. We werken met thema's en de kwaliteit van het seizoen, de maan en wat zich aandient. We maken gebruik van verschillende instrumenten zoals Shamanendrums, Native fluit, regenstick, klankschalen, ratels en andere vormen van klank en energie. Deze avonden creëren rust, ontspanning, verbondenheid geven energie en plezier. Je kunt je ervaren wat het je kan brengen, hoe blokkades eenvoudig opgelost kunnen worden zodat plezier en levensenergie beter kunnen stromen.

Heb je zin om mee te doen, de uitdaging aan te gaan, te ervaren, meld je dan aan.

Tussentijdse instap is mogelijk in de meeste groepen na overleg, we passen de prijs aan.

Lokatie: Centrum Wavuluaa, Achterdijk 9-B, 3998 NE, Schalkwijk Betaling: ASN Bank: IBAN NL95 ASNB 0707 237 122 op naam van E.Boonzaaijer of A.J.Philipoom te Schalkwijk Aanmelding: via tel: 030 6011016 mobiel: Elisabeth 06 16801830 en/of Antoon 06 16499660

Hout en guts
Doen
 
Trommel
Beleven
 

Centrum WavuluaaEen speciale plek

We nodigen je uit op deze speciale plek, midden tussen de weilanden, de knotwilgen en de veldbloemen. Om tot jezelf te komen, te beleven met anderen of gewoon iets leuks te doen.

lees meer over Centrum Wavuluaa

...