Hier vind je een overzicht van de data en prijzen van de verschillende activiteiten. Doe mee, stap in, vraag of er nog plaats is! Het cursusgeld wordt naar rato berekend als je later instapt.

Studiedag "Reis van de Ziel"

Door middel van Life Between Lives regressie een reis maken naar de Zielenwereld, het bestaan tussen de levens in. Coaching op je weg in het leven met vragen als zingeving vanuit de ziel te onderzoeken.
Hoe kun je ervaren dat er meer is?
Het geeft je kans toegang tot het tussenbestaan te krijgen en antwoorden te vinden op levensvragen.

Een studiedag waarin je enig inzicht krijgt hoe zo'n zielenreis in zijn werk gaat.
We vertellen je iets over de oorsprong van deze methode en de cyclus van de ziel. Tijdens deze dag word je meegenomen op een innerlijke reis, vanwaaruit je zelf een ervaring met de Zielenwereld kunt hebben. Het verbinden van weten en ervaren in het kader van zingeving. Er zal een mogelijkheid tot uitwisseling van ervaringen zijn, vragen die opkomen kunnen beantwoord worden.

Wanneer je geïnteresseerd bent in het leven tussen levens in, ben je welkom deel te nemen om op deze manier daar zelf iets van te ervaren. Ben je zelf werkzaam als ervaren regressie- of hypnotherapeut, is LBL regressie een waardevolle aanvulling zowel voor jezelf als voor het werken met cliënten.
Je krijgt bij het volgen van deze lezing een uitgebreide reader en certificaat van deelname.

Heb je belangstelling voor deze studiedag, neem dan contact op met Elisabeth Boonzaaijer

Beeldhouwen in Hout & Steen

HOUT & STEEN mooie materialen, hoogwaardige gereedschappen. Kansen en mogelijkheden ontdekken wat je kunt vormgeven. je eigen creatieve kwaliteiten ontdekken en er gebruik van maken. Als je wilt kun je vrij werken naar eigen inzicht, ook is er goede begeleiding, hulp en advies. Bel of mail als je mee wilt doen.

Lees meer...Beeldhouwen in Hout & Steen

Vrouwencirkel

Wat is jouw droom, je bezieling? Wil je opnieuw in contact komen met je 'droom' de bezieling van dat wat jij werkelijk wilt in jouw leven? Wil je meer levenskracht en blijheid, energie voelen stromen? In je vrouwelijke kracht komen en blijven, in liefde en plezier? Wat kom je tegen daarin, wat houdt jou tegen?
Welke thema's zijn voor jou belangrijk, spelen een rol in jouw leven? Door te delen met anderen in een kleine besloten groep over thema's die jou bezig houden kun je hieraan werken.
We starten opnieuw een cirkel van vrouwen, het is nu de tijd om samen te komen. Het is mooi om te zien en ervaren wat we van en aan elkaar kunnen leren. Door het leven doen we ervaringen op die voor elk van ons verschillend zijn en toch vaak zo herkenbaar.
Vele thema's kunnen aan bod komen zoals: vrijheid en verbinding, relaties of ontbreken ervan, intimiteit, je eigen vrouw zijn, loslaten, leven en sterven, levensfasen, maantijd de bestemming van de ziel, plezier en werk. Het vrouw zijn voelen en ervaren, er anders mee omgaan, de eenheid in jezelf hervinden. Het is mooi om te zien hoe anderen de fakkel hebben overgenomen en het zich heeft uitgespreid en ontwikkeld. Te zien hoe vrouwen met elkaar verder gaan op deze bijzondere weg van leren met en aan elkaar.
Van voorjaar tot in de herfst rond het vuur in de Tipi, in de wintertijd binnen in de warmte van de Adelaar. Meer inzicht krijgen o.a. door contact met de 'Creator' of 'Groot Mysterie', met 'Moeder Aarde', de 13 'Clanmoeders' en de 'Godinnen'. Leren van de lessen uit oude culturen, geplaatst in het heden, kunnen ons veel laten zien en begrijpen met verhalen en rituelen. In contact met de kracht van de Maan waarmee we als vrouw van nature verbonden zijn. Het trekken van een kaart, Meditatie en Visualisaties, Dans & Beweging, Klanken van Shamanendrum en Ratels, Native Fluit en Zingen van mooie Songs.

Shamanistische Meditatie, Drummingcirkel, Klank & Stemwerk

We nodigen je van harte uit om naar Wavuluaa te komen en deel te nemen aan deze Meditatie & Klank avond. De programma's voor deze avonden zijn heel gevarieerd, we zullen met elkaar delen in een bijzondere energie, een Shamanic Journey ervaren, samen drummen en onze stem te laten klinken. Elkaar steunen, luisteren en ontspanen.

Wil je ervaren hoe het is, wat het je kan brengen, je bent van harte welkom mee te doen.

Contact maken met wie je wezenlijk bent. Je eigen klank ontdekken, de stem van je Ziel vinden en bevrijden.Tot rust komen, tot leven gewekt worden. De resonantie voelen in je lichaam van de drum, de trilling van een klankschaal, je stem leren gebruiken in stemexpressie, songs en intuïtieve uitingen en met Shamanen drums. Een prettige manier van meditatie die diep helend en harmoniserend werkt.

Delen met elkaar van de ervaringen in de veiligheid van een besloten groep.

Meditatie in stilte en ontspanning of met klanken, muziek en in beweging met een actieve meditatie of oefening. Een visualisatie of trance reis met de Shamanendrum, die je meeneemt naar andere realiteiten. Ervaren wat het hartritme van de drum met je doet, ermee spelen, communiceren zonder woorden, elkaar op een andere manier bereiken. Wat brengt de resonantie van verschillende klanken teweeg in jou. Je eigen stem laten klinken en bevrijden!
In een heel afwisselend programma laten we verschillende vormen aan bod komen, waarbij we intunen op het moment en de groep. We werken met thema's en de kwaliteit van het seizoen, de maan en wat zich aandient. We maken gebruik van verschillende instrumenten zoals Shamanendrums, Native fluit, regenstick, klankschalen, ratels en andere vormen van klank en energie. Deze avonden creëren rust, ontspanning, verbondenheid geven energie en plezier. Je kunt je ervaren wat het je kan brengen, hoe blokkades eenvoudig opgelost kunnen worden zodat plezier en levensenergie beter kunnen stromen. Heb je zin om mee te doen, de uitdaging aan te gaan, meld je dan aan.

Tussentijdse instap is mogelijk in de meeste groepen na overleg, we passen de prijs aan.

Lokatie: Centrum Wavuluaa, Achterdijk 9-B, 3998 NE, Schalkwijk Betaling: ASN Bank: IBAN NL95 ASNB 0707 237 122 op naam van E.Boonzaaijer of A.J.Philipoom te Schalkwijk Aanmelding: via tel: 030 6011016 mobiel: Elisabeth 06 16801830 en/of Antoon 06 16499660

Hout en guts
Doen
 
Trommel
Beleven
 

Centrum WavuluaaEen speciale plek

We nodigen je uit op deze speciale plek, midden tussen de weilanden, de knotwilgen en de veldbloemen. Om tot jezelf te komen, te beleven met anderen of gewoon iets leuks te doen.

lees meer over Centrum Wavuluaa

...